maandag 22 september 2008

Soest D1 - Kampen D1

Soest is voor Kampen een nieuw team in het district. Ze wisten niet wat ze konden verwachten.Eigen spel en er vol voor gaan was het motto. Na tien minuten kreeg Soest de derde strafcorneren die lag erin 1-0, de Kamper dames moesten wakker worden, hoe kon dit.Afspraken nakomen en lekker blijven hockeyen. Dit lukte helaas niet, er waren mooie individuele acties en er werd hard gewerkt maar er was geen structureel samenspel. De 2-0 achter werd een feit in de 25 ste minuut. De achterhoede werd uitgespeeld en in een kluts voor de goal viel het doelpunt.Na de rust probeerd Kampen het weer op te pakken, ze zien het nog volop zitten. Deze wedstrijd is nog niet gespeeld, de wedstrijd hobbelt verder. Vaak wordt het spel stilgelegd voor debehandeling van blessures door veel hoge ballen en gevaarlijk spel. helaas valt 15 minuten voor het einde de 3-0 uit weer een strafcorner. Kampen probeert uit de counter druk te zetten en hard te blijven werken maar hetcollectief kon geen vorm krijgen. Op naar de volgende wedstrijd, Leusden thuis!

1 opmerking:

Mir zei

Heeej meiden, naast het feit dat ik jullie over een half uurtje weer zie (trainen), kom ik jullie aankomende zondag aanmoedigen. Wat zal de overwinning zoet proeven (...)