maandag 1 oktober 2007

Kampen - Bemmel 3-1 GEWONNEN!!!

Na twee keer verliezen op een rij (wat nou niet echt motiverend werkt) wilde we gewoon winnen van Bemmel. Het begon goed met een goed inlopen en inslaan. En toen wat het moment daar, we moesten aan de bak!

Eerste paar minuten waren voor ons! De ene strafcorner naar de andere. Maar helaas gingen ze er nog niet in. Maar het overspelen ging goed en daar konden we moed van uitputten (na de kerst kunnen we het helemaal! ;)) In de eerste helft viel het eerste doelpunt ten gunste van ons, ofcourse. 1-0 (Mirthe) en nu vasthouden die hap en niet laten weggeven zoals bij Tempo '41.

Maar in de tweede helft waren we aan de beurt en de 1-1 viel (door een mooie backhand van de tegenpartij, mag ook wel gezegd worden). Even werden we weer opgeschrikt en dachten shit... Maar al snel kwam de 2-1 van Mirthe. Ook waren we steeds aan de bal en hadden duidelijk overwicht. De ballen zoefden voor het goal van de tegenpartij maar ze gingen er maar niet in. Tot uiteindelijk Annelies een strafbal had versiert. De tegenpartij hield hem tegen met het lichaam en anders was die er toch ingegaan dus, STRAFBAL! En die ging zoals Annelies dat kan er erg soepel in! Mooi hoor Anne! De wedstrijd was nu helemaal voor ons met nog wat minuten op de klok.

Het was gewoon een lekkere wedstrijd van ons, complimenten aan onszelf!!! En op naar volgende week!

Score:
Mirthe 1 x
Annelies 2 x (een daarvan was een strafbal)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Annelies heeft twee keer gescoord hoor :-)

Anoniem zei

haha sorry annelies 2 x hihi... sorry