maandag 8 oktober 2007

Bericht in de krant "ede stad"

MHC Ede (v) - Kampen 1-1

Trainer Jan Cees Noordijk sprak na afloop over een ,,wedstrijd om snel te vergeten". Zijn formatie kreeg maar liefst vijftien strafcorners toegewezen, maar zag niet één keer kans daaruit te scoren. Vorig seizoen was het niet veel anders, ook toen kreeg zijn formatie tegen Kampen 22 strafcorners waaruit ook niet werd gescoord.
,,We trainen er veel op maar in de wedstrijd lukt het niet. Hopelijk komt dat wel, want dan speel je toch makkelijker", aldus Noordijk.Uit een strafbal van Ceciel Mathot nam de thuisclub al na vier minuten spelen een 1-0 voorsprong. Na de openingstreffer kwamen er snel kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar de afwerking liet veel te wensen over.
,,We waren gewoon niet scherp genoeg voor het doel. Dit soort kansen mag je niet laten liggen. Net zo goed als het niet benutten van zoveel strafcorners", luidde de reactie van Herma Meerdink.Het missen van de kansen zou inderdaad gaan opbreken. Na een kwartier spelen kwamen de zeer defensief ingestelde gasten, na foutief wegwerken van de MHC-achterhoede, op gelijke hoogte.
In de tweede helft verhoogde de thuisclub de druk op de tegenstander met een tiental strafcorners als verdienste. Daaron kwam echter het grote manco aan het licht, en bleef de verdiende winst achterwege.