vrijdag 9 november 2007

Bericht voor de krant

Kampen D1 – HCM D1 3-0

'Bloed zweet en tranen' is mooie omschrijving van de wedstrijd Kampen - HCM van afgelopen zondag. Na een felle warming-up begonnen we, met hier en daar wat zenuwen voor het fysiek spelende HCM, aan de wedstrijd. Al snel werd er gescoord door een geweldige actie van Annelies Draaijer waarbij ze zonder enige moeite de verdediging en vervolgens de keeper van HCM uitspeelde. Enkele minuten later sloeg Marisha Bunt eveneens een prachtige bal uit een (bijna) onmogelijke hoek de goal in. De 2-0 voorsprong in de rust is een feit. Na de rust scoorde Emma Gerritsen uit een assist van Carina Snijders Blok de laatste treffer van de wedstrijd. 3-0 winst is een verdiend resultaat voor een wedstrijd waarin we gevochten hebben tot het bittere end.